Veckans hype V39

Förra veckans hype var masken från Sjö skin, som fortfarande syns lika mycket. Även Dermalogicas Reveal peel från V37 syns en hel del och de flesta ger den lovord.



Denna veckas hype är den nya Naked-paletten från Urban Decay, Naked Cherry. Jag tyckte redan att det var att gå lite långt när Urban Decay lanserade Naked Heat, i röda toner. Tanken med Naked-konceptet var ju från början att huden skulle se bar ut. Hur som helst, Naked Cherry är en fullstor Naked-palett med tolv ögonskuggor i ljusa, neutrala och bäriga toner. Det är både matta och skimmerskuggor i paletten och alla tolv är helt nyskapade för paletten.

Den släpps idag på Kicks, men lanserades i andra länder förra helgen. Urban Decay slog på stort och placerade ut gigantiska plastkörsbär fyllda med paletten på olika centrala platser i världen och skapade flera olika GIF:ar på Instagram. Om det kommer dyka upp något stort körsbär i Malmö idag, återstår att se. I så fall ska jag verkligen bege mig dit, trots att jag just beställt Charlotte Tilburys Stars In Your Eyes, även den i bäriga toner. Naked-paletten verkar dock vara lite mer glittrig och spektakulär än Charlotte Tilburys palett, som kanske vänder sig till en mognare målgrupp.


Vad säger du, tänker du testa Naked Cherry?

Ha en fin fredag!

Kommentarer

Populära inlägg