Black Friday - erbjudanden och rabattkoder från svenska butiker

God kväll!

I morgon börjar Black Friday och Black Weekend. Här är en del av de skönhetsrelaterade erbjudanden från svenska butiker jag har sett hittills - det mesta i nyhetsbrev och butikernas sociala medier.

& Others Stories ger 20% rabatt på hela sortimentet för nyhetsbrevsprenumeranter med koden FRIDAYNOIR. Även om de främst säljer kläder, bör man inte missa deras skönhetssortiment.

Akademikliniken har 50% på två produkter i sortimentet, Pure Lip Intense BERRY (jättebra återfuktande läppglans i fin färg) och serumet Pure Detox Energy hela helgen. Dessutom har de 20% på Pure Glow Oil (jag har skrivit om den tidigare, den är jättebra) hela november.

Hudoteket har pre-sale med 23% på nästan hela sortimentet för nyhetsbrevsprenumeranter med koden VIP23 till och med midnatt. Imorgon gäller rabatten alla.

23% hos Hudoteket.


Kicks har 25% på utvalda kategorier. Idag och imorgon doft, lördag makeup, söndag hårvård och måndag ansiktsvård. Undantag för vissa märken och julaskar.

Lenhud har 25% på hela sortimentet 23-24 november.

Sephora firar fortfarande Black Week, men säkert kommer det nya erbjudanden imorgon - inget jag känner till i skrivande stund dock.

Skincity släpper sitt Black Friday-erbjudande vid midnatt, så något kommer det att bli.


Åhléns kör nya erbjudanden varje dag.


Åhléns har 30% på all makeup imorgon, 30% på all doft på lördag och 30 % på all ansiktsvård på söndag. Dessutom kommer de att ha 50% på utvalda varor.

I morgon bitti kommer ett inlägg med erbjudanden och rabattkoder från internationella butiker, så kika gärna in tidigt. Ha en fin kväll!

Kommentarer

Populära inlägg