Kicks helgerbjudande och kalenderinnehållet lördagen 22 december

Hurra, det kom ett erbjudande på Pixi Glow Tonic hos Kicks i år också, både idag och imorgon är det 50% rabatt på den. Jag var nere på Kicks tidigare idag och köpte en flaska för 150 kr.

Jag har också öppnat kalendrar, förstås. Det var en väldigt bra kalenderdag även idag. Följande fanns bakom luckorna:

I kalendrarna idag - borste, mask och läppstift.


Liberty: La Bâton Rouge i Quaintrelle från Surratt. Det här är en så spännande läpprodukt! I ena sidan är det ett läppstift i pennform, i den andra ett puder i samma färg. Man kan använda bägge sidorna var för sig, eller så målar man först med pennan och förstärker och förlänger färgen med pudret. Man kan också börja med pudret, om man vill ha lite svagare färg. I videon nedan får man en noggrann genomgång av La Bâton Rouge och dess olika nyanser. Quaintrelle är en dov rosa, som passar mig utmärkt.



Lookfantastic: Dubbelborste för contouring och highlightning från Lookfantastics egna märke. Den här borsten verkar bra och det är smart att utnyttja bägge ändar på det här sättet. Jag uppskattar särskilt att contouringborsten är ganska spetsig, så att man kan vara mer precis. Det underlättar också när man har paletter med små färgpannor.

Skincity: Hours-long Moisturizing Gauze Sheet Mask från By Wishtrend. Ännu en arkmask i Skincitys kalender - den här ska ge mycket fukt. Jag tolkade först namnet som att man skulle kunna ha masken på sig i timmar, men det är alltså fukten som varar så länge. Den här masken kommer att komma till användning snart!

Sammanfattningsvis var det en superspännande produkt och två väldigt användbara. Självfallet blev Libertys lucka favoriten idag med.

Ha en fin kväll!

Kommentarer

Populära inlägg