Veckans hype, V50

Godmorgon fredag!

Förra veckans hype, nylanseringen av Pillow Talk-kollektionen, blev en kortvarig hype eftersom den sålde slut direkt. Jag misstänker att vi får se mer hype när Pillow Talk återkommer nästa år, då som en permanent del av Charlotte Tilburys kollektion. Det känns också mer logiskt med en lansering i början av året, när man längtar efter våren och ljusare färger.

Natasha Denona, född 1970 i Kroatien.

Denna veckas hype är ett makeup-märke som syns mer och mer, trots att man inte använder sig av influencers i sin marknadsföring. Natasha Denona är ytterligare en välrenommerad makeupartist som skapat sitt eget makeupmärke. Sedan lanseringen 2016 har produkterna snabbt blivit storsäljare i USA och nu har Natasha Denona lanserats i Europa. I Sverige säljs märket hos Sephora och snart finns det också på Cult Beauty.

Liten ögonpalett med fem skuggor.

Natasha Denona är främst känd för sina stora ögonpaletter. Jag tycker att Gold ser fantastisk ut, men den kostar också 1215 kr. Det är alltså inget budgetmärke det handlar om. Jag kommer definitivt gå in på Sephora för att känna på produkterna - jag hoppas verkligen att de finns här i Malmö.

Paletten Gold med skuggor i matt, metall, mousserande och duokrom.

Är det någon som har testat Natasha Denona? Är märket värt hypen?

Ha en fin fredag!

Kommentarer

Populära inlägg