Veckans hype, V13

Förra veckans hype var lanseringen av Glossiers Mango Balm Dotcom. Den här veckan har den inte synts lika mycket, åtminstone inte i mina flöden. Något som däremot exploderade var Beauty Pies släpp av Uplifting Microcurrent Face Roller i onsdags, efter att Caroline Hirons publicerat inlägget nedan.



Beauty Pies sida krashade på onsdagen, vilket säger en del om vilken makt Caroline Hirons har, och apparaten är nu slutsåld. Vad gör då Uplifting Microcurrent Face Roller? Som jag har förstått det är det en mikroströmapparat som laddas med solenergi - det ska räcka att den ligger framme i dagsljus. Sedan rullar man ansiktet med den några minuter och tränar på så sätt ansiktsmusklerna. Efter regelbunden användningn i flera månade ska muskulaturen i ansiktet bli fastare och ens konturer bli mer definierade.

Det har varit populärt med olika rullverktyg det senaste året, t ex skinroller med nålar, jaderoller i sten och mikroströmmaskiner som Beauty Pie-lanseringen ovan. En apparat jag har varit nyfiken på är NuFace Trinity som jag har läst en del positiva recensioner om. Det är en apparat av samma typ som Beauty Pies Uplifting Microcurrent Face Roller - för även om den hade funnits i lager så hade vi i Sverige inte kunnat köpa den.



I videon ovan av Sonya Esman utlovas Life-Changing Skin Care & Beauty Products - och där finns NuFaces apparat med. Det blir spännande att se hur stor mikroströmmaskinen blir.

Ha en härlig fredag!

Kommentarer

Populära inlägg