Veckans fynd: Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cleanser

Kate Somerville är en amerikansk hudvårdsterapeut, verksam i Hollywood, med ett eget hudvårdsmärke. Varumärket Kate Somerville är exklusivt och lyxigt, men har ännu inte plockats upp av någon svensk återförsäljare. Det är dock lätt att få tag på via brittiska nätbutiker som Cult Beauty och Space NK.

Förutom rengöringen har jag även en provförpackning på ett serum jag ser fram emot att testa.


Jag är nyfiken på märket och brukar försöka välja prover från märket när jag handlar hos Space NK. Den produkt jag har blivit mest intresserad av är rengöringen Goat Milk Moisturizing Cleanser, som är en mild rengöring i Goat Milk-serien.

Rengöring för känslig hud.

Rengöringen passar alla hudtyper, men är speciellt bra för känslig och torr hud - min hudtyp alltså. Den är fet och krämig och rengör effektivt, och lämnar huden alldeles mjuk efteråt. Jag har aldrig upplevt en så återfuktande rengöring och jag tror att det kommer att bli svårt för mig att använda någon annan i fortsättningen. Jag fick samma känsla som jag fick första gången jag använde hårbalsam - hur kan det bli så här mjukt och varför har jag inte prövat detta tidigare?!

En av de bästa rengöringar jag testat. 

Doften är svår att beskriva, den är varm och har kanske något av getmjölk i sig, men på ett positivt sätt. För mig är den lite beroendeframkallande. Jag använder Goat Milk Moisturizing Cleanser som andrarengöring på kvällen och förstarengöring på morgonen. Det behövs bara ytterst lite rengöring, för den är väldigt dryg. Även om jag bara tar en klick stor som en ärta, blir hela ansiktet täckt av ett tjockt vitt lager. Jag masserar in den ett tag och sedan emulsifierar jag den med lite vatten, innan jag torkar av den med våt tvättlapp. Mina händer blir även återfuktade av rengöringen och jag märker att de är mjuka länge under dagen. Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cleanser är helt enkelt fantastisk. Reklamfilmen nedan visar lite hur den ser ut och hur den ska användas.




Ha en fin kväll!

Kommentarer

Populära inlägg