Fredagsshopping

Här kommer som vanligt lite tips om helgens bästa shopping och erbjudanden - ifall man vill komma ifrån midsommarfirandet en liten stund. Reorna fortsätter, men det finns även en del andra erbjudanden. Väskor på köpet verkar vara populärt just nu - men jag är mer lockad av varuprover än väskor. Lockas ni av en gratis väska?

Amazingy har tagit fram en skönhetsbox, Charity Beauty Box, där innehållet är ekologiskt och alla intäkter går till organisationen Because We Carry och deras förbättring av flyktinglägret Camp Moria på Lesbos. Boxarna innehåller 23 produkter (varav 13 i fullstorlek) och har ett värde av drygt 400€. Priset är 100€ och det finns bara 150 boxar.


Bangerhead har 20% på nästan hela sortimentet, men som vanligt är en del varumärken undantagna.

Cult Beauty firar 11 år och har utvalda favoriter för 11 pund.

Ellos har startat sin rea och har faktiskt lite intressant skönhet, som Malin+Goetz.



Feelunique har lanserat sin sommargåva. Handla för minst 120€, få en gåva med 14 produkter värda 120€. Ange koden SUMMER vid utcheckning. Se videon ovan för att se vad man får - det är en del bra grejer!

Hudoteket har ett midsommarerbjudande, köp sju valfria produkter (några varumärken är undantagna) och betala för fem. Handlar man för mer än 899 kr, får man Hudotekets Summer City Bag på köpet.

Liberty har startat sin rea, men den är så lyxig att jag knappt vågar titta på den. Allt från Sisley verkar det vara rabatt på och en hel del nischdofter.

Sephora har en kampanj i sin nätbutik - handlar man för 1000 kr får man en goodiebag med produkter värda 480 kr. Jag har letat och letat, men lyckas inte se innehållet någonstans. Det står bara att det är produkter från Benefit, Patchology och Too Faced.

Den här masken använde jag tidigare idag - en väldigt bra uppstramande mask.

Skincity har rabatter på 20-25% på sina ekologiska märken. Jag gillar både Maria Åkerberg och Tata Harper, som det nu alltså är rabatt på hela helgen. Det är dessutom 25% på Carita, ifall någon vill testa den fantastiska Biological Mask. Handlar man för mer än 700 kr får man Skincitys midjeväska Bum Bag på köpet och kommer man upp i mer än 900 kr får man också The Lipbalm SPF 50.

Ha en härlig midsommarafton!

Kommentarer

Populära inlägg