Nyheter från Victoria Beckham Beauty

Godmorgon tisdag!

Lanseringen av Victoria Beckham Beauty för ett par veckor sedan blev en succé. Ja, förutom fraktlösningen, för det blev en tråkig överraskning för många hugade köpare när det visade sig att Victoria Beckham Beauty skickar sina varor från USA. För oss i Sverige blir det alltså ganska dyrt att beställa något.


Senare idag, kl 13.00 svensk tid, släpps den andra omgången produkter från Victoria Beckham Beauty - den här gången är det en läppkollektion. Den består av läppennor och lip tint i de neutrala färger som Victoria Beckham brukar bära. Än så länge består alltså kollektionen bara av färger som Victoria Beckham själv använder. I längden är det kanske inte så framgångsrikt, men för att introducera ett skönhetsmärke som bär det egna namnet kan det vara ett smart drag.


Victoria Beckham är förknippad med sotad ögonmakeup och neutrala läppar, så jag tyckte att det var spännande att se videon som Lisa Eldridge släppte på sin Youtube-kanal förra veckan. I den sminkar Lisa Eldridge och Victoria Beckham varandra. Jag hade väntat mig att de skulle återskapa sin signaturlook på den andra, men istället tar de hänsyn till varandras framtoning och utgår från den - fast på sitt eget sätt. Sevärt!



Ha en fin dag!


Kommentarer

Populära inlägg