Julklappstips från veckans erbjudanden

Godmorgon måndag och Nobeldagen!

Nu är det väl dags att köpa julklappar, om man gör det. Skönhetsjulklappar är kul att både få och ge bort, tycker jag, men det är kanske bäst att hålla sig till produkter man vet kommer till användning. De flesta använder handtvål och duschkräm, så det fungerar nog till alla. Handkräm och bodylotion är för det mesta också säkra kort. Doftljus kan också fungera, men vissa skyr dessa som pesten, så här gäller det att man känner till vad mottagaren (och i förekommande fall mottagarens familj) har för preferenser.

Några tips från veckans erbjudanden:

Doflljus hos Kicks på fredag.

Kicks julkalender (50% på en utvald vara varje dag, i butik och online): Om man vill ge bort doftljus, så är det ett bra erbjudande på fredag: julask med två doftljus och vektrimmer från Victor Vaissier för 263 kr. Andra bra luckor är Smashbox' Photo Finish Primer imorgon och Linda Hallbergs Infinity Palette på lördag.

Julkit från The Body Shop hos Åhléns imorgon.

Åhléns julkalender säljer snabbt slut online, så här får man vara tidigt ute. Under veckan som kommer finns ett bra erbjudande imorgon på en julask från The Body Shop med duschkräm, body butter, handkräm och kroppsscrub för 225 kr.

Skincity, Hudoteket, Lyko, Bangerhead och Eleven har ett nytt erbjudande varje dag - oftast 20-40% på vissa märken eller en viss kategori, så här får man kika in varje dag om det är något särskilt erbjudande man väntar på. De flesta av dessa butiker erbjuder också cashback med Refunder o dyl, så ett tips är att registrera sig på en cashbacksida.

Ha en fin dag!

Kommentarer

Populära inlägg