Veckans hype, V22

Godmorgon fredag!

Förra veckans hype, Nuxes Huile Prodigieuse Florale, har jag inte haft möjlighet att testa ännu. Denna veckas hype är en nyhet från Skincitys eget märke Makethemake. Tidigare har det bara funnits borstar under varumärket, men i veckan har deras nya lansering synts enormt mycket - nämligen makeup.


I den nya kollektionen, som lanseras idag, finns makeup för att skapa en perfekt bas. De fyra produkterna (foundation och concealer i flera nyanser, förstås) är Niacinamide Soft-Focus Primer, Squalane Melting Loose Powder, Ceramide Concealer och Hyaluronic Light-Diffusing Highlighter. Som man hör på namnen, är detta hudvårdande makeup, vilket jag tycker låter lockande och innovativt.


Den produkt jag är mest nyfiken på är primern med niancinamide. Den utlovar minskade porer och en blurrande effekt, samtidigt som den ger en bas för makeupen. Puderfoundation känns min hud för torr för, även om denna ska vara återfuktande och innehåller squalane. Det ska bli intressant att se hur det går för kollektionen och kul att se recensioner framöver!

Ha en fin fredag!


Kommentarer

Populära inlägg