Nya märken i svenska butiker - och två som försvinner

Det händer mycket på den svenska skönhetsmarknaden just nu. Denna månad har verkligen lanseringarna kommit slag i slag.

Sephora har annonserat att de snart lanserar Tarte, Christophe Robin, Floral Street, Laneige, Bybi Beauty, IGK Hair och Sunday Riley. Nu kan man alltså snart köpa Tartes concealer eller BB-cream, Laneiges Lip Sleeping Mask eller Sunday Rileys Luna här i Sverige. Floral Street och Bybi Beauty är nya märken för mig.

Storsäljaren från Tarte, Shape Tape Contour Concealer. Den går redan nu att köpa på Tartes svenska hemsida, men snart finns den även hos Sephora.

Hos Kicks kan vi sedan några dagar köpa Dermaceutic och Le Labo. I dagarna lanseras även Nars och Eneomey. Även om märkena har gått att få tag på i Sverige tidigare, blir det ju ännu enklare nu. Nästa vecka kommer en spännande lansering, Kicks eget hårvårdsmärke Budgie, där varje produkt tagits fram i samarbete med konsumenter. De produkter som testarna inte har gillat har heller inte släppts.

Skincity har nu officiellt meddelat att de upphör med försäljningen av Rodial och Biologique Recherche, men att de tar in andra märken istället, som Omosis. Jag beklagar att Biologique Recherche försvinner, men ser fram emot att lära känna Omosis.

Ögonpaletten Pillow Talk är så fin.

Snart är det bara Charlotte Tilbury som saknas - för visst borde detta märke komma till Sverige snart? Imorgon relanseras för övrigt den fina Pillow Talk-kollektionen och hädanefter finns den i det ordinarie sortimentet.

Ha en fin kväll!

Kommentarer

Populära inlägg