Annemarie Börlind Rose Blossom Vital Care

Sedan jade-rollern kom in i mitt liv, har det gått åt en del serum. I mitt badrumsskåp har jag två gamla Glossy-boxar med oöppnade produkter och prover och nu har jag letat igenom den där jag förvarar serum i jakt på ett nytt fuktserum, utan resultat.

Till min stora glädje hittade jag igår på ett annat ställe flaskan med Annemarie Börlinds Rose Blossom Vital Care, som jag testade i vintras men ställde undan till sommaren. Nu är sommaren här och jag är så glad att jag hittade den här flaskan, som visserligen inte innehåller fuktserum, men däremot en lätt och vårdande olja.

Tvåfasolja med ros.

Rose Blossom Vital Care är en tvåfasolja som måste skakas innan användning. Oljan känns inte alls som en olja, utan snarare som just ett serum. Den både lugnar och ger fukt och ansiktet blir alldeles mjukt, utan någon oljig hinna. Rose Blossom Vital Care är speciellt framtagen för mogen hud - och min hud gillar den verkligen. Doften är svag, men lite ros kan anas, vilket jag gillar.

När oljan skakas, blandas de två faserna.

Jag kommer att använda Rose Blossom Vital Care varje morgon inledningsvis, för på kvällarna kommer jag använda hajpade BioEffect EGF Serum som jag också hittade undangömd i badrumsskåpet. När det handlar om produkter jag verkligen vill testa, undviker jag att lägga dem i boxen - och ibland tappar jag då bort dem ett tag.

Imorgon kommer ett inlägg om BioEffect EGF Serum i alla fall, så kika gärna in då! Ha en fin kväll!


Kommentarer

Populära inlägg