Veckans hype, V37

Godmorgon fredag!

Förra veckans hype, Naked Honey från Urban Decay, är fortfarande aktuell. Det dröjer ett tag innan vi kan titta på den hos Kicks, som får in den i början av oktober. Från och med idag finns den dock till salu i Sephoras nätbutik. Jag fick en kommentar på Instagram om att Sephora faktiskt säljer Urban Decay på nätet, men inte i butik. Det visste inte jag.


Denna veckas hype är ett nytt skönhetsmärke, Victoria Beckham Beauty, som lanseras imorgon. Än så länge är det hemligt vilka produkter som släpps, mer än att det handlar om "Clean Beauty" och att det handlar om makeup, hudvård och doft. På Victoria Beckhams Instagram kan man se både ögonmask och metallicögonskugga, så kanske lanseras både makeup och hudvård redan imorgon.


Victoria Beckham har tidigare gjort skönhetskollektioner tillsammans med andra varumärken, men nu blir det alltså ett eget märke. Victoria Beckham Beauty kommer att säljas på victoriabeckham.com. Det ska bli kul att följa lanseringen - jag tror säkert att produkterna kommer att sälja bra i Storbritannien.

Ha en fin dag!


Kommentarer

Populära inlägg