Fredagsshopping

Vilken härlig fredag det har varit! Ifall man vill avrunda dagen med lite shopping, kommer här några tips och erbjudanden:

Charlotte Tilbury har GWP. Om man handlar för minst 90€ får man ett deluxprov på Multi Miracle Glow (rengöringsbalmet som också är en mask) och Wonderglow (glow-primer eller highlighter). Erbjudandet tar slut på söndag, men jag hoppas att det finns kvar på torsdag när ögonpaletten Dreamgasm i Glam Glow-kollektionen släpps.

Eleven har stegrabatt, 100 kr rabatt vid köp för 599 kr, 200 kr rabatt vid köp för 1 099 kr och 300 kr rabatt vid köp för 1 599 kr. Vissa märken är undantagna från erbjudandet.




Feelunique har en fin goodiebag (se filmen ovan). Om man handlar för minst 120€ och anger koden GOGREEN får man produkter värda 140€ på köpet.

Hudoteket har 3 för 2 på Verso den här helgen. Om man vill köpa bra solskydd är det dessutom 20% på Biolines solprodukter - de doftar helt underbart.

Kicks har 20% på nästan all doft - jag är väldigt sugen på att slå till på någon doft från Le Labo eller Jo Malone. Dessutom finns det många rabatter och erbjudanden för medlemmar, t ex ett borstkit från Real Technique med 50% rabatt.

Roligt att man kan köpa Jo Malone på så många ställen nu!

Lookfantastic har fått in Jo Malone i sortimentet och eftersom de ofta har olika rabatter bara man går in på sidan, kan man få sin favoritdoft lite billigare än hos Kicks och Åhléns.

Skincity har Medik8 och Codage som weekend pick, med 25% på bägge.

Åhléns har många olika rabatter, upp till 25% på utvald makeup. Mest intressant för mig är 25% på Essie Gel Couture.

Nu ska jag fortsätta njuta av det vackra vädret och önskar dig en härlig kväll!

Kommentarer

Populära inlägg