Veckans hype, V48

Godmorgon sista fredagen i november!

Förra veckans hype finns snart på mina läppar, eftersom det blev en Black Friday-beställning från Glossier. Novembers sista veckans hype är egentligen Lisa Eldridges läppstift som syns överallt den här veckan. Allt i kollektionen är slutsålt, men enligt hemsidan kommer lagren snart att fyllas på. Eftersom jag redan skrivit om kollektionen, får veckans hype istället bli Akademiklinikens senaste lansering, som också har synts en hel del.

Veckans hype, Pure Retin Oil.

I veckan visade Akademikliniken upp två nya produkter: Pure Clarifying Moist och Pure Retin Oil. Den förstnämnda är en gelkräm som kan användas både som serum eller som kräm, men det är den andra produkten som väcker mitt intresse. Pure Retin Oil är alltså en olja med retinol, som inte ska irritera huden såsom retinolprodukter gärna gör om man inte är försiktig.

Utan tvivel kommer vi att få se mer av denna produkt när den finns till försäljning. Priset kommer att ligga på 1495 för 30 ml, vilket är en bit under Pure Glow Oil, som jag ju är så förtjust i. Akademikliniken säljs numera på Kicks, som brukar ha fler erbjudanden och rabatter än Akademikliniken själva, om man vill prova. Jag ska till Kicks Brow Bar idag, så jag ska se om Akademiklinikens produkter har kommit in till min Kicks-butik.

Ha en fin fredag!

Kommentarer

Populära inlägg