Fredagsshopping

Idag kom solen tillbaka, mycket välkommet. Ifall det är någon som ändå vill ägna kvällen åt shopping, kommer här lite tips:

Cult Beauty har en fin GWP med anledning av gårdagens amerikanska nationaldag. Handlar man amerikansk makeup för mer än 35 pund, får man ett kit med Superhero Mascara i resestorlek från IT Cosmetics, Hangover Primer-mini från Too Faced och en liten Beautyblender Solid Cleanser för att rengöra borstar och svampar. Jag vill gärna testa den hyllade mascaran - de andra två produkterna har jag testat och gillat.


Eleven fortsätter sin rea, men har också 20% på all makeup vid köp över 599 kr (vissa märken undantagna). De har också 20% på Elizabeth Arden Ceramide Capsules + Retinol Line Erasing Night Serum till och med imorgon. Det sägs vara en bra retinolprodukt att börja med, om man nu inte vill vänta tills Herbivores bakuchiol-serum kommer hit!

Hudoteket började sin rea i veckan. Det är mycket som reas, till lite olika rabatt. Det verkar vara 20-50%, så det kan vara värt att titta igenom rea-sortimentet.

Kicks har 20% på ett köp om man handlar för mer än 600. Man måste vara inloggad och medlem för att få rabatt på hela sortimentet (utom Byredo) och ange koden KICKS20. Jag beställde Bioeffect EGF Serum igår och kunde hämta ut det i Instabox i eftermiddags, så leveranserna från Kicks går snabbt. Det finns fortfarande en del kvar på rean, men det är nog lättare att fynda i butik än i nätbutiken.

Min beställning från Kicks kom snabbt. Förutom EGF Serum innehöll paketet prover på Re-Boost Matifying Hydrating Cream från My Clarins och Aqua Paradisi Rosa & Pelargonium Cologne Botanique Intense från Le Couvent.

Skincity har 25% på allt från Verso den här helgen. Dessutom säljer de ut Elizabeth Arden PRO, så det är 20% på hela sortimentet - inklusive de här peelpadsen som fick min hud att blöda. Är man ute efter riktigt stark peeling är det alltså fyndläge!

Åhléns har 50% på utvalda skönhetsfavoriter. Den här gången är det några riktiga storsäljare, t ex Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator och Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release SPF 15. Den sistnämnda var länge en favorit i mitt badrumsskåp, men nu är den utbytt mot snarlika Charlotte Tilbury Unisex Healthy Glow. Flera av skönhetsfavoriterna är redan slut online, så det är kanske bäst att bege sig till ett Åhléns-varuhus om man vill få tag på någon av produkterna.

Kul att det kommer erbjudanden och rabatter även i juli - för nu är det nog många som går på semester.

Ha en fin kväll!


Kommentarer

Populära inlägg