Fredagsshopping med erbjudanden, GWP, butiksöppning och kalendersläpp

Ikväll har jag en hel del shoppingtips. En del är rabatter och erbjudanden, annat är lanseringar som man kanske vill hålla koll på. Här är kvällens lista:

Apoteket har 20% på utvald ansiktsvård, bl a från Annemarie Börlind, Cicamed och Reserol, med koden ANSIKTE20. Jag funderar på en ny nattmask från Reserol.

Reserol Overnight Moisture Mask.

Bangerhead har 20-30% på utvald hårvård. Dessutom har de fått in Olaplex 7 Bonding Oil, som alltså är en reparerande hårolja i Olaplex-serien. Olaplex 7 är dock inte rabatterad.

Chanel har just öppnat sin fjärde svenska skönhetsbutik, den här gången på Westfield Mall of Scandinavia i Stockholm. Sedan tidigare finns butiker i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag behöver en ny handkräm, så kanske blir det snart ett besök i malmöbutiken igen!

Chanel La Crème Main Texture Riche.

Eleven har flera olika erbjudanden, bl a 15% på alla serum och dag- och nattkrämer över 499 kr (vissa märken är undantagna från rabatten).

Glossybox släpper sin populära kalender till försäljning nästa vecka. Prenumeranter har förtur på onsdag kl 10, för oss andra släpps den på torsdag kl 10. Kalendern kostar 1299 kr och har ett värde på drygt 4700 kr. Jag hittar bara innehållet i den brittiska kalendern, och den verkar inte innehålla samma produkter som den svenska kalendern. Svenska Glossybox har avslöjat två av produkterna i sin kalender: Benefit Roller Liner och Hey Honey Sweet Treat Wild Berry and Honey Yogurt Recovery Mask.

Hudoteket har 20% på Elemis och GWP från Comfort Zone. Köper man en produkt ur den nya Specialist-serien får man en liten Specialist handkräm på köpet. Jag vill gärna testa Foot Balm.

Cool Girl och ett par andra fina kalendergåvor från 2018.

Niche-Beauty har 15% på utvalda skönhetsfavoriter med koden INFLUENCED, t ex lyxmascaran Chantecaille Faux Cils Longest Lash Mascara, det fantastiska textursprayet Cool Girl från Hair by Sam McKnight och flera produkter från veckans hype Westman Atelier. Dessutom får man en gratis Vital Skin Foundation Book om man beställer något från Westman Atelier.

Sephora har 20% rabatt på alla paletter online, även den nya Naked Honey som finns i lager igen. Med koden FRIFRAKT får man dessutom just fri frakt.

Skincity har 30% på Instytutum den här helgen. Dessutom får man Flawless Skin Sheet Mask som GWP när man handlar valfri produkt från märket. Det är också 20% på IS Clinical och 30% på alla BB-, CC- och DD-krämer från Biodroga MD. Den stora skönhetsgåvan finns fortfarande kvar.

Space NK har nu börjat ta förbeställningar på Hourglass vackra palett Ambient Lighting Edit - Ghost, som släpps på fredag 27 september.

Åhléns har ett skönhetserbjudande för medlemmar - 20% på alla mascaror och foundations.

Det blev en hel del ikväll. Jag kommer att klicka mig runt lite hos Niche-Beauty, de har så mycket kul.

Ha en fin kväll!

Kommentarer

Populära inlägg